Tijdens de zomer organiseert het FoMu ateliers voor jong en oud. Kleuters worden voor een dagje dier-avontoriers en gaan in het FoMu op zoek naar hun favoriete dier. De iets oudere kinderen gaan op stap met Inspector Skin of toveren zich om tot een FoM-u-niek persoon.

Jongeren ontdekken de geheimen van lomography en krijgen tips&tricks over het gebruik ervan. Voor de volwassenen organiseren we een workshop 'Camera Obscura', een masterclass analoge fotografie en een atelier Back to Basics. Bekijk ons aanbod op http://www.fotomuseum.be en maak je keuze!

Donderdag 4 augustus gaan kinderen tussen 8 en 10 jaar op stap met Inspector Skin.

Ben je klaar voor de lessen van Inspector Skin? Net als een speurneus bekijk je alle foto's met arendsogen, een echte inspecteur ziet werkelijk alles! Duik in de wereld van de fotografie en leer de kneepjes van het vak. Inspector Skin is watching you!

Voor wie? 8 tot 10 jaar
Wanneer? Donderdag 4 augustus van 13 tot 16 uur
Prijs? 8 euro

Reserveren doe je bij Prospekta - 03 338 95 85 of ter plaatse bij de balie Info Cultuur, Grote Markt, 13, 2000 Anwerpen.

Donderdag 11 augustus kunnen kinderen tussen 10 en 12 jaar zich omtoveren tot een FoM-u-niek persoon.
Ieder van ons is bijzonder en dat willen we vandaag graag in de verf zetten. Je gaat op zoek naar foto's van unieke personen in de tentoonstelling van Jacques Sonck. Daarna duik je in de verkleedkoffer en kruip je zelf in de huid van een uniek personage!

Voor wie? 10 tot 12 jaar
Wanneer? donderdag 11 augustus van 13 tot 16 uur 
Prijs? 8 euro

Reserveren doe je bij Prospekta - 03 338 95 85 of ter plaatse bij de balie Info Cultuur, Grote Markt, 13, 2000 Anwerpen.

PRAKTISCH
Wil je een kijkje komen nemen bij de workshops en de deelnemende kindjes interviewen? Dat kan!

Neem contact op met Isabelle Willems, isabelle.willems@fomu.be – 03 242 93 23 – 0494 89 00 23
 
Voor wie dit keer naast het net vist, organiseren we in de herfstvakantie opnieuw ateliers.

Hou onze website in het oog http://www.fotomuseum.be  !